top of page
Plane Grad.jpg

Reseintyg för dig som reser med SAS

PCR-test och Antigenest med digitalt läkarintyg för resa. Garanterat svar och läkarintyg samma dag som provtagning i Stockholm, Göteborg, Malmö och på Arlanda. Svar och intyg dagen efter provtagning i Umeå och Örebro.

BAg.png
tick.png

Kostnadsfri avbokning fram till 2 timmar före ditt besök

tick.png

Pris PCR-test & läkarintyg för SAS-resenärer: 995 kr

tick.png

Pris Antigentest & läkarintyg för SAS-resenärer: 295 kr

tick.png

Vår kundtjänst hjälper dig hela vägen

tick.png

Vi testar även barn

doc1-removebg-preview.png

När får jag mitt reseintyg efter testet?

Se nedan för information om när du digitalt får tillgång till ditt reseintyg efter genomfört test.

Beräknad tid

Samma dag innan kl 24.00

PCR-test i Stockholm

clock (1).png

Vi använder alltid godkända tester

Våra tester uppfyller Folkhälsomyndighetens krav på prestanda. Vi säkerställer alltid tillgång till det senaste och mest träffsäkra Antigen- och PCR-testet på marknaden. Såväl våra PCR- som Antigentester är alltid CE-märkta.

faqbg.png

Mottagningar i hela Sverige

Testa dig av våra sköterskor på våra mottagningar genom att boka en tid. Du får alltid ett reseintyg utfärdat av en läkare efter ditt besök. Just nu har vi mottagningar i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Örebro, Skellefteå och på Arlanda.

Observera att om du har frågor kontaktar du oss på Vaccina och inte Apoteksgruppen.

Efter att du har bokat din tid ska du registrera dig på www.portal.reseintyg.vaccina.se innan ditt besök på vår mottagning.

Magnify.png
lab-COLORED.png

Reseintyg utfärdat av läkare

Det är viktigt att du själv undersöker vilka krav på reseintyget som ställs i landet du ska till. Våra reseintyg är på engelska, signerat av legitimerade läkare och innehåller tidpunkt för provtagning, analyssvar och dina personuppgifter (inklusive passnummer och personnummer). För dig som gör ett PCR-test står även information vilket laboratorium provet är analyserat hos. Oavsett om du gör ett PCR- eller Antigentest framgår det att våra tester är CE-märkta och att testet utfördes av vårdpersonal.

Vi håller oss ständigt informerade om kraven som ställs på reseintyg för både PCR- och Antigentest så att intygen passar de krav som länder ställer.

Ansvariga kontaktpersoner Vaccina

Vaccina har idag drygt 300 anställda över hela Sverige. Majoriteten är sköterskor som jobbar med provtagning på apotek, för regioner och företag och som stöttas av ett 20-tal läkare, kvalitetsansvariga, rekryterare och supportpersonal från vårt huvudkontor som ligger i centrala Stockholm. För kundsupport får du gärna skriva till reseintyg@vaccina.se eller ringa till 010-750 09 45.

Pontus-scaled-1-p0v57v4qsfhsahezbqexua7c

Pontus Kressner

VD

Frame-1-1-e1611916892785-300x300.png

Oskar Skoog

Marknadsansvarig

Image-from-iOS-4-1-300x300.jpg

Andreas Yttling

Projektansvarig

bottom of page